14. maaliskuuta 2015

VAUVALAHJOJA



Kun poskelleen painan
mä hellästi suukon
hän untensa mailla vain on
Tuo pienistä pienin
on suurista suurin
ja ihme niin uskomaton 

 
Parisen viikkoa sitten kaveripiiriin syntyi kaksi vauvaa. Tällaisten suurien tapahtumien keskellä palaa muistelemaan omiakin odotusaikoja, synnytyksiä ja ennen kaikkea niitä ihania ensihetkiä pieni suuri ihme sylissä. Vanhoja valokuvia tuli jälleen selailtua ja kyyneliäkin tirautettua. Eihän siitä ole pitkäkään aika, kun esikoinen syntyi. Nyt näitä onkin jo kaksi! Kyllä, aika menee nopeasti. 

Vauvoja tulee tietenkin muistaa ihanin lahjoin. Läheisen ystävän vauva tulee saamaan Heicon pupu säästölippaan. Tämä oli selvä valinta hänelle. Itsetehtyä on kortti, johon olen virkannut sydämen. Yksinkertaista, mutta kaunista! Kuvausrekvisiittana on HuutoNetistä aiemmin ostamani kaunis virkattu päiväpeitto.



kangas: Metsolan Sydämet

Pienelle poikavauvalle uskaltauduin tekemään värikästä, kun tämän äiti oli aiemmin ilmaissut tykkäävänsä lastenvaatteissa mm. keltaisesta. Tein kevääksi tumput ja lakin. Lakki on muunnelma Ottobren ilmaiskaavasta. Lisäksi tein keltaisesta froteesta huppupyyhkeen nallekorvilla. Leikkasin fiiliksen mukaan ja reunat huolittelin vinonauhalla.




Toivottavasti nämä lahjat miellyttävät myös vauvojen vanhempia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti