3. maaliskuuta 2015

YÖTAMINEITA

Kankaat: Majapuun Kirsikka, JNY:n Ankka Metsolasta ja pupudigiprintti Kangashamstereista. Koko 86.

Kangaskaappiin on kertynyt monenmoisia kankaita, milloin mistäkin hamstrattuna. Välillä ne ovat kaapissa niin kauan, että niihin ehtii kyllästyä, ennen kuin niitä on edes ommellut. Kivat kankaat inspiroivat. Turha yrittää tehdä jostain, mistä ei niin pidä. Siinä kadottaa motivaation nopeasti. Toisinaan tuntuu hölmöltä ostaa yksivärisiä kankaita tai niitä raitoja, jotka niin helposti tarttuvat ostoskoriin. Eihän kukaan edes huomaa, että vaate on itsetehty. Printtikankaista tehdyt kiinnittävät ihmisten huomiot; niihin ei törmää jokaisella lapsella ja tarjonta on aika erilainen, mitä kaupan lastenvaatteissa. Kiva kuosi tekee peruspaidastakin erityisen, ilman kikkailuja. Pääasia lienee kuitenkin se, että työstää kankaita, mitkä inspiroivat itseä ja lopputulos on omaa silmää miellyttävä. Oli se sitten yksivärinen musta paita tai kuvioiden/värien sekamelska.

Näihin iloisiin kuviotrikoisiin ehdin jo hetkellisesti kyllästyä, mutta niin se vain on, että kevään ja kesän lähestyessä värit alkavat taas miellyttämään enemmän. Kangas herättää aina mielikuvan valmiista työstä ja nämä kankaat huutelivat olevansa yökkärikankaita. Ilmojen lämmetessä yövarustuskin pitää vaihtaa kevyempään, joten nyt on tarjolla hihattomia ja pikkupöksyjä.

Kankaat: Majapuun Kirsikka ja Polkupyörät, sekä pupudigiprintti Kangashamstereista. Koko 104

Hihattomat ovat Ottobren "Tommy" (6/2013). Pienemmän poikasen pikkuhousut ovat Ottobren ilmaiskaavalla tehdyt ja isomman poikasen boxerit ovat Ottobren "Hugo" (1/2013)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti