10. toukokuuta 2015

ÄITIENPÄIVÄKASSIT


Isoäitejä muistettiin tänään itsetehdyillä kauppakasseilla. Kaavana Prisman muovipussi ja lisäapuna PamPau- ja eilen tein-blogi. Kuviokangas on Ikean Tidnyä, jota lapset pääsivät värittelemään Ikean omilla kangastusseilla. Vuorikankaat valikoituivat sen perusteella, mitä kaapista löytyi. En halunnut näistä kovin värikkäitä, joten värittämisessä käytettiin ainoastaan yhtä Mummin ja Mummun suosimaa väriä. Toinen lapsista sai värittää kassin toisen puolen ja toinen toisen. Tuli ihan persoonalliset.

Ihan täydellisiä kangaskasseja ruokaostoksille, joten näitä täytyy tehdä myös itselle!Korteissa lentelevät hauskat perhoset. Lapset malttoivat istua aloillaan, kun Äiti kutitteli jalanpohjiin sormiväriä pensselillä.

Omakin Äitienpäivä sujui rattoisasti ja olipa minua muistettu myös harrastemielessä, sillä muiden lahjusten joukosta löytyi Burda -lehti.

2 kommenttia:

  1. Ihana idea lahjaan tuo värityskangas :) Tälläiset minunkin pitää tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :) Pääsee lapsetkin osallistumaan. Lapsen lahjaankin tosi kiva kangas, kun laittaa kangastussit mukaan pakettiin ja lahjansaaja voi itse taiteilla oman näköisensä.

      Poista