23. toukokuuta 2015

HARMAATA, HARMAATA JA VIELÄ VÄHÄN HARMAATA


 Koko 104

On päässyt käymään niin, että kaappi on täyttynyt harmaista kankaista. Loppuen lopuksi huomaa, että lapset ovatkin päästä varpaisiin harmaissa. Se on siis selkeä suosikki tällä hetkellä. Jotain se kaipaisi rinnallensa. Olen yrittänyt vähän hillitä kangasostelua, eikä se ole ollut niin vaikeaakaan, kun ei tällä hetkellä ole tarjolla sellaista, mitä kaipaisin. Eniten olen odotellut okran värisiä kuoseja. Ehkä se on enempi syys-/talvikauden värejä. Versolla olisi Jenni Mäensivun lintukuosi okralla pohjalla, mutta linnut ovat petroolin väriset. Se ei oikein kuulu suosikkeihini. Ja kyllä, se on tarkkaa! Olisipa linnut olleet tummansinisiä. Tykkään sellaisesta väriyhdistelmästä. Toinen kesäväri omille lapsille voisi olla minttu. Sitä löytyy nyt monesta paikasta.

Kankaat: Käpysen Jänispolkka ja Noshin harmaa sekä vanilja Flamé. Polkupyörät ja Stenzon miniraita Majapuulta. 

Raglanhihaisen kaavana on hoikalle sopiva "Brave Firemen" (Ottobre 3/2013) ) ja toisessa "Autumn Forest" (Ottobre 4/2014 ) lyhennetyillä hihoilla.

 Kankaat: Puhde-puodin Pingviinitanssi, Selian Runoratsu ja Viljamin Panda
Koko 80/86

 Pienemmälle poikaselle leggareita "Playful Kitty" (Ottobre 4/2014) kaavalla. Tein 68-koon kaavalla ja lisäsin pituutta, niin tuli sopivan tiukan malliset.


4 kommenttia:

 1. Harmaa on kaunista! Tykkään itsekin tuosta, toimii kivasti tehostevärienkin kanssa. Oo mikä naulakkopuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta, harmaa sopii moneen.

   Poista
 2. Harmaahan on oikein hyvä väri, se sopiikin niin monelle ja moneen muuhun väriin on helppo yhdistellä. Ihania vaatteita ja naulakkopuu.

  VastaaPoista