3. heinäkuuta 2015

FESTARIMEKKO


Kesä hellii viikonlopun festarikansaa auringolla. Allekirjoittanut pääsee myös itse nauttimaan lämmöstä ja musiikista ystäviensä kanssa. Päivään oli saatava jotain festarihenkistä ja kevyttä päälle laitettavaa. Metsolan kesämallistosta poimin idean hapsuihin. Viimeksi pukeuduin hapsuvaatteeseen pikkutyttönä. Paita taisi olla neonvärinen. Tällä kertaa mennään vähän hillitymmällä versiolla.

Kangas: Roiske, Käpynen

Inspiraatiota hain Pinterestistä selailemalla inkkarihenkisiä mekkoja. Helmaan oli tarkoitus tehdä keskietuun ja -taakse terävä kulma, jolloin helmasta olisi tullut kolmiomainen. Lopputuloksesta ei kuitenkaan tullut suunnitelmien mukainen, kun leikkasin kulman liian loivaksi. Helma olisi jäänyt liian lyhyeksi, jos olisin jälkikäteen lähtenyt poistamaan sivuilta pituutta.

Ei muuta kuin rokkaamaan! Saa tulla moikkaamaan jos tunnistaa.


4 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Tällaisen voisin ommella itsellenikin (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Olen itsekin erityisen tyytyväinen tuohon yläosaan. Heti alkoi miettiä, että mihis niitä hapsuja seuraavaksi voisi laittaa.

    VastaaPoista
  3. Mekko näyttää sinun päälläsi todella hyvälle! Hapsut sopivat tähän hyvin, inkkarihenkinen tämä mekko on kokonaisuudessaan.

    VastaaPoista