7. elokuuta 2015

PIENI NUUSKAMUIKKUNEN


"Minä omistan kaiken, mitä näen ja mistä pidän. Minä omistan koko maailman."
-Nuuskamuikkunen-


Pojan toivelistalla on jo pidemmän aikaa ollut Nuuskamuikkusen asu. Nyt on pieni poika aivan onnessaan.

Mekkokangas on edullista collegea Jätti-Rätin palalaarista. Huivimainen kaulus on Eurokankaan sinappisen keltaista sekoitetta. Samoin hatussa käytetyt paksummat (n.3mm) huopakankaat ovat Eurokankaasta.

Hatun piirsin omasta päästä. Mekon yläosa on Ottobren leveämmän mallisesta paidasta piirretty ja helma leikattu vapaalla kädellä.


Pienen Nuuskamuikkusen matkassa kulkevat tietysti onki ja kalasanko. Nämä olen tehnyt viime jouluksi, mutta edelleen ne ovat yhtä mieluisat ja monesti leikeissä. 


Kalat ovat puuvillaa; kuviollinen kangas vanhasta tyynyliinasta. Silmät ovat virkatut ja suuna on pieni prikka rautakaupasta. Ongessa on puuvillainen, kevyesti vanulla täytetty koukku ja sisältä löytyy voimamagneetti. Näin kalat saa helposti poimittua sankoon.


"Minä tulen, milloin minulle sopii. Ehkä en tule ollenkaan, ehkä menen aivan toiselle suunnalle."
-Nuuskamuikkunen-


6 kommenttia:

 1. Voi miten söpöt! Ja kalat ja kaikki. Mahtoi lapsi olla iloinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllähän tuo asu on nyt aina vain päällä, kun kotona ollaan. Tuntuu olevan tällaiset roolileikit 3-vuotiaan lempparileikkejä.

   Poista
 2. Voi miten suloinen muikkunen <3 Aivan ihana :) Haastoin sinut, kurkkaa http://hullunapinkkiin.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards.html

  VastaaPoista
 3. Onpas siinä juuri oikeanlainen muikkunen, hieno kertakaikkiaan! Varmasti maailman onnellisin pieni poika :)!

  VastaaPoista