6. elokuuta 2015

TOILETTILAUKUT


Toilettilaukkuja lahjaksi. Selkeä ja hyvä ohje kuvineen löytyy Villa ja Villa -blogista.


Äidin nimipäivä oli ja meni, mutta lahja on vasta tässä. Yksi lempparikuoseistani tämä nostalginen Taimi Finlaysonilta. Tämä on vähän jämäkämpää puuvillaa, mutta siitä huolimatta, olisi kannattanut laittaa tukikangasta, niin kuin ohjeessa neuvottiin tekemään. Olisi tullut vähän ryhdikkäämpi. Vuorikankaana lakanavahvuista puuvillaa.

Näytin miehelle valmista pussukkaa. Hänen ensimmäinen kysymys oli, missä on kantokahva. Tässä ei sitä nyt ole, kun ajattelin, ettei kukaan sellaista kuitenkaan käytä. Taisin olla väärässä. Taskun tein kuitenkin. Oikein pitsireunalla.


Toinen, vähän pienempi, pussukka pääsee kummitytön synttäripakettiin. Mukaan laitan kangastussit, joten hän saa väritellä itse siitä mieleisensä näköisen. Kangas ja tussit molemmat Ikeasta.

Tämän vuorikankaana käytin samaa kangasta, kuin päällikankaana. Nyt, kun molemmat kankaat ovat paksumpaa puuvillaa, niin pysyy hyvin ryhdissä ilman tukikangastakin.2 kommenttia:

  1. Tyylikkään näköiset pussit. Kummitytön lahja on huippuidea, tuosta riittääkin iloa pidemmäksi aikaa, kun saa väritellä pussin lisäksi muitakin kangasjuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Alunperin oli tarkoitus tehdä hame tuosta kankaasta lahjaksi. Kangasta ei ollutkaan enää tarpeeksi, mutta näin sain pienemmän jämäpalakin hyödynnettyä. Toivottavasti kummityttökin tykkää puuhastella tämän parissa.

      Poista