21. syyskuuta 2015

ALUS-/YÖVAATETTA

koko 104

Syksy on jo täällä ja ilmat viilenneet, mutta meidän pienet kuumakallet eivät pitkiä hihoja ja lahkeita kaipaa. Varsinkaan öisin, kun lastenhuone on talon lämpimin huone ja lapsilla hiki ilman peittoakin. Niinpä ompelin t-paitoja alus-/yövaatteeksi, sekä boksereita ja vaippapepulle sopivia pikkuhousuja.

Isommalle tein boksereita samalla kaavalla, kuin ennenkin eli "Hugo" (Ottobre 1/2013). Vyötäröllä Jättiksen pehmeää kuminauhaa. Aiemmat ovat olleet ihan hyvän mallisia, mutta nyt kun siirryin isompaan kokoon ja lisäsin saumanvarat (mitä en tainnut aiempiin tehdä joka paikkaan), niin yläosa on turhan pussittava ja lahkeet taas suhteessa kireät. Mikä tärkeintä, poikanen kuitenkin tykkää uusista boksereistaan. Ensi kerralla kokeilen kuitenkin toista kaavaa.


Kankaat: Majapuun Jalkapallot ja Paapiin Kaino, koko 104


T-paidat "Autumn Forest" (Ottobre 4/2014).

 Kankaat: Majapuun Tiikeriparaati ja Puhde-puodin Pingviinitanssi, koko 104Vaippapöksylle pikkuhousuja Ottobren ilmaiskaavalla . Vyötäröllä on kuja kuminauhalle, mutta en ainakaan vielä sitä laittanut, sillä aiemmatkin ovat pysyneet jalassa ilman. Yöllä mukavampi, jos ei kiristä.

 Koko 92

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti