27. syyskuuta 2015

PINKKIÄ TIETENKIN


Kummityttö täytti 7 vuotta. Kuten monella muullakin saman ikäisellä tytöllä, myös kummitytölläni on pinkki vaihe menossa. Vai pitäisikö sanoa, että se vaihe jatkuu edelleen. Päästä varpaisiin pinkkiä. Sitä sitten ommeltiin lahjapakettiinkin ja ihan kivahan se on välillä tehdä tällaista tyttömäisempää, kun pääasiassa tulee ommeltua pienille pojille.

Koko 134
Kaavana "Princess Castle" (Ottobre 4/2013) koossa 128. Kummityttö käyttää 134cm vaatteita, mutta tässä kokoa pienemmässä kaavassa mitat vastasivat enemmän tytön sopivien vaatteiden mittoja. Hihat pidensin täyspitkiksi (kaavassa 3/4) ja vyötärölle laitoin trikoon sijaan resoria ja pienemmällä suhteella, jotta mekko istuu paremmin, eikä ole ihan suora pötkylä.

Ensimmäistä kertaa tein tällä kaavalla ja tykkään lopputuloksesta. Kummityttö näytti myös tykkäävän.

Kukaan ei varmaan huomannut, että ompelin taskupussit väärinpäin. :P Syvempi osa on nyt yläpuolella. En uskaltanut lähteä purkamaan, kun hyvällä tuurilla olisin saanut kankaaseen vielä reiän aikaiseksi. Ovathan nuo muutenkin enemmän koristetaskut.


Kankaasta jäi pieniä paloja, joten niistä vielä kaveriksi tupsullinen lippapipo Noshin kaavalla.

Koko L

Näiden lisäksi pakettiin laitettiin vielä aiemmin ompelemani mustavalkoinen toalettipussukka kangastusseineen. Korttiin hyödynsin pientä tiikeri kangastilkkua. Niitä tilkkujahan aina kertyy!

 

6 kommenttia:

 1. Sievä tunika ja pipo! Parastahan se onkin, kun saaja tykkää :). En tosiaankaan huomannut taskuja, ellet olisi maininnut. Minulla ei tule etsittyä virheitä toisten töistä, tuotakin katsoin, että on kivat taskut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on muuten totta, että omia töitään katsoo kriittisemmin ja muiden omia ei tule samalla tavalla syynättyä. Eivät ne omatkaan mokat (mitä ei ole jostain syystä purkanut ja tehnyt uusiksi) enää käytössä häiritse.

   Poista
 2. Ihana! Ellet olisi maininnut, en kyllä olisi kiinnittänyt huomiota taskuihin. Minulle on käynyt samanlailla, kukaan ei ainakaan ole maininnut asiasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Enpä maininnut edes lahjansaajalle tai hänen äidilleen taskuista. Mistä ei ääneen puhuta, niin sitä ei ole tapahtunut :D

   Poista
 3. Kaunis! Eipä ihme että oli mieluinen lahja. En minäkään taskuissa mitään huomannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti ei lahjansaajakaan. Ehkä siinä vaiheessa, kun tavarat tippuvat taskuista :P

   Poista