31. lokakuuta 2015

HAALARISTA HUPPARIKSIKaapistani puuttuvat vallan tällaiset rennot ja pehmoiset kotihupparit. Asumme vanhassa vetoisessa talossa, joten lämpimät vaatteet ovat tähän vuoden aikaan enemmän kuin tarpeen. Itse suosin takkimallisia, koska ne ovat vauhdissakin niin helppo pukea ja riisua. Tähän tarkoitukseen kaapinperällä odotteli vanha velourhaalari.


Ostin pari vuotta sitten tällaisen jumpsuitin. En tiedä, mikä päähänpisto sekin oli, kun ei ole kylllä yhtään minun juttuni; kertakaikkisen hirveä, roikkuva ja surullisen näköinen vaate. Tulihan sitä muutaman kerran pidettyä kotona, mutta ehkä se olikin jo aika muokata uuteen uskoon, kun joka kerta haalari päällä sai pelätä, että joku pimpottaa ovikelloa.


Onnekseni tästä sai aika vähäisellä vaivalla tehtyä hupparin. Haalarissa oli valmiiksi avoketju, joten ei tarvinnut lähteä vaihtamaan koko vetoketjua. Uudet hihat leikkasin lahkeista, koska halusin yläosasta slimmin mallisen. Helmasta tein resorin kanssa pikkuisen pussittavan ja samalla vaihdoin muutkin resorit tähän alkuperäistä parempaan sävyyn. Nyt tämä tuntuu omalta! :)

(Jaloissa Mumman neulomat ihanat pitkävartiset villasukat)


Uusia asusteita myös itselle; musta tuubihuivi ja ruusukelakki.


4 kommenttia:

 1. Tulipas kiva huppari! Taidan laittaa vinkin talteen :) Itse kyllä tykkään haalareista, mutta yksi on jäänyt käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinpä, pienellä vaivalla saa kerta tehtyäkin. Tässäkin on laadukasta velouria niin, miksipä jättää sitä kaappiin lojumaan tai laittaa kiertoon. Jäi vielä kangasta johonkin muuhunkin tarkoitukseen :)

   Poista
 2. Haalarista muotoutui käyttökelpoinen ja hyvän näköinen vaate! Pipossa on kaunis kangas ja ruusuke. Minulla on tasan yksi haalari, jota olen käyttänyt vain saunan jälkeen kotona, vieraille en ikinä sitä halua esitellä. Minusta sen hankalampaa vaatetta ei ole olemassakaan, en osaisi itse käyttää ollenkaan koko päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä silloin ostaessa ajattelin, että vois olla ihan kiva, rento kotivaate, minkä kanssa on helppo imettää. Mut joo ei! Ei ollut mua varten :D

   Poista