15. marraskuuta 2015

JOULULAHJOJA, OSA I


Tulevan joulun lahjaompelut ovat alkaneet. Ihan hyvissä ajoissa olen liikenteessä. Pidetään tämä tahti yllä! Aloitin meidän isomman poikasen joululahjasta. Hänen vaatekaappinsa huuteli uusia housuja. Kiva kuitenkin antaa kokonaisuuksia, joten tein kaksi housu/paitasettiä.

 Koko 104

Paitojen kaavana "Autumn forest" (Ottobre 4/2014). Eteen tikattu suoralla ompeleella Viljamin Panda ja M-kirjain. Kirjainpaidan kankaana Noshin ihana Flame, värinä vanilja ja aqua.


Housujen kaava on piirretty kaksia housuja mukaillen; "Straight stripe" (Ottobre 4/2014) ja kaupan ostohousut. Malli on hoikalle lapselle sopiva. Näiden istuvuutta ei tietenkään ole voitu vielä testata, mutta näin äkkiseltään sanoisin, että tuli tosi hyvän malliset. Taskutkin löytyvät. Materiaalina musta harjattu joustocollege ja harmaameleerattu velour. Varmuuden vuoksi päällitikkasin velourhousujen haarasauman, jotta kangas ei lähtisi niin helposti reikiintymään venytyksessä.


Meillä osataan arvostaa, ainakin vielä, pehmeitäkin paketteja. Toivottavasti nämä miellyttävät. Eiköhän. Äiti ainakin tykkää!

9 kommenttia:

 1. Älykivat paidat!! Tykkäisköhän oma muksu pehmeistä paketeista... Nyt vaan selaa lelulehtiä "tämä olisi minusta kiva" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Meilläkin on lelulehdet selattu riekaleiksi asti :D Vaatetoivetta ei suoraan ole tullut, paitsi että palomiesasu pitäisi saada. Olen luvannut sen jo aikaa sitten. Ehkä se pitää vielä tehdä.

   Poista
 2. Ihanat setit!!!! Tosi kivat kokonaisuudet molemmat ja kivasti pientä extraa ja yksityiskohtaa molemmissa! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pienelläkin jujulla voi saada kivan näköistä aikaiseksi.

   Poista
 3. Hienot setit minustakin, erityisesti tuo kirjain-paita ihastuttaa!

  VastaaPoista
 4. Mukavan näköiset setit! Meillä pehmeät paketit eivät enää kiinnosta, harmi, kun olisi niin kiva tehdä vaatteita lahjaksi :).

  VastaaPoista