18. marraskuuta 2015

JOULUPALLOT


Vaihtelua joulukoristeisiin. Näissä avattavissa joulupalloissa vaihtelua riittää, sillä vain mielikuvitus on rajana, minkälaisia näistä tekee. Sisään voi laittaa: erilaisia nauhoja, paljetteja, käpyjä, eläinfiguureja, höyheniä, helmiä, tekstitarroja, joulunameja tai vaikkapa pipareita. You name it! Saa nopeasti hauskoja ja yksilöllisiä koristeita, vaikka lahjaksikin.


Ostin joskus kirpparilta pussukan kaurisfiguureja. Spraymaalasin ne viime joulun alla valkoisiksi ja käytin jouluasetelmassa. Nyt pari kaurista pääsi koristamaan joulupalloja höyhenten kera. Harmi, että hienoin sarvipää ei mahtunut pallon sisään.


2 kommenttia:

  1. Hurjan ihania koristeita! Tuollaiset pallot onkin mahtavia, kun voi vaihtaa mielen mukaan väriteemaa, eikä aina tarvitse uusia palloja lähteä ostamaan. Mistä näitä muuten olet ostanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vuosia sitten ostin Sinooperista muutaman, mutta nyt ei ainakaan meidän Sinooperin valikoimista löytynyt. Inspiraatio nimisestä askartelukaupasta sitten löytyi pariakin kokoa. Heidän liike sijaitsee Raision Myllyssä.

      Poista