8. marraskuuta 2015

PÖLLÖJÄ JA SUDENKORENTOJA


Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä itse heijastimia. Ilmeisen suosittu sudenkorentoidea tuli vastaan netissä ja omia tarvikevarastoja kolutessani löytyi tarvikkeet tämänlaiseen toteutukseen. Tykkään. Seuraavalla askarteluliikereissulla täytyy nappasta mukaan korupiikkejä, niin saa vielä siistimpiä ja kestävämpiä versioita. Tämä on kiva pieni lahjaidea vaikkapa kerhon/päiväkodin hoitajille. Plussaa nopeasta toteutuksesta.


Olen ehtinyt vähän ommellakin. Poikasella on ensi viikolla kerhokuvaus, joten sitä ajatellen tein uuden paidan ihanasta Aarrekidin Pöllö -kuosista. Tämä on puuvillatrikoota. Monesti puuvillatrikoon ompelun yhteydessä puhutaan kankaan reikiintymisestä. Olen kuullut suosituksia microtex-neulasta. Niinpä kokeilin nyt niitä ja toivotaan, että ei tule reikiä useammankaan pesu- ja käyttökerran jälkeen. Mikään ei harmita niin paljoa, kuin pilalle mennyt kiva ompelus!

Koot 92 ja 104

Mietiskelin lapsille jotain kivaa vaatekokonaisuutta sisaruskuvaan, mutta meidän kerhossa ei ollutkaan sisaruskuvamahdollisuutta, joten teinkin sitten samistelupaidat. Minusta on söpöä, kun omat poikaset liikkuvat yhteensopivissa tai samanlaisissa vaatteissa. Vaikka toisinaan kahden samanlaisen vaatteen ompelu vähän puulta maistuukin.

Kaavoina "Autumn Forest" (Ottobre 4/2014) ja  "On the road" (Ottobre 1/2013).


Lopuksi vielä tällainen kiva idea esim. Isänpäivä -korttiin. Lapset saivat osallistua maalaamalla paidat.


2 kommenttia:

  1. Onpa kiva tuo kortti-idea, täytyy laittaa muistiin :). Täälläkin on tehty aika monta sudenkorento-heijastinta, nättejä ovat!

    VastaaPoista
  2. Sudenkorento heijastimet on kyllä ihania! Kivat samistelupaidat. Minusta on hauskan näköistä, kun sisarukset kulkevat samanlaisissa vaatteissa. Kortti-idea olikin itselleni ihan uusi, minunkin täytyy laittaa se muistiin. Hauska ja erilainen kortti.

    VastaaPoista