16. helmikuuta 2016

PANDOJA LAHJAKSI


Huokaillen ompelin mekkoa tyttövauvalle. On ne vaan suloisia. Ei sillä etteikö pojillekin olisi suloista ommeltavaa, mutta vaihtelua tämäkin. Jotain tällaista tekisin omallekin tyttärelle, mutta kun sellaista ei ole, niin onneksi lähipiiristä löytyy pienokainen, jolle voi välillä jotain ommella.

Pienelle pojalle tein t-paidan kesäksi.

Koko 86 ja 92


Molemmissa kaavana "On the road" (Ottobre 1/2013). Mekkoa vain levennetty alaspäin ja lisätty pituutta, sekä lisätty kaaritaskut.
 

 

10 kommenttia:

 1. Ihanat <3 Mulla ei oo tytöille ompelusta mitään kokemusta kun toistaiseksi on ollut ystäväpiirissäkin tosi poikavoittoista. Mutta olis varmasti kivaa vaihtelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ohan se. Mulla on kaapissa muutamia pieniä kangaspaloja, mitä on jäänyt omista jäljelle ja oon saanut niistä inspiraation pienen tytön vaatteeseen. Siirtyy vaan joka kerta sellaisten ompelut, kun ei niille kerta ole käyttäjää ja tietty tulee ensisijaisesti ommeltua omille lapsille, eikä muiden, kun aikakin on niin rajallista. Niin että pitääkö tässä ostaa joku nukke mille pukea niitä :D Sehän se vasta hyödyllistä ajankäyttöä olisi! :P

   Poista
 2. Suloisia molemmat <3! Minustakin olisi niin mukavaa ommella tytöille jotain, mutta ei ole meilläkään edes lähipiiriin semmoisia sattunut. Muutamalla ystävällä on tyttöjä, mutta heille en ole vauvalahjoja lukuunottamatta juuri ommellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Johonkin hyväntekeväisyystempaukseen! Kyllähän näitä mielellään ompelisi. Itsekin kun tykkään hempeästä, vaaleanpunaisesta ja mekoista yms pienillä tytöillä, niin se olisi monella tapaa niin erilaista ompelua poikavaatteiden välissä.

   Poista
 3. Voi herttinen, kuin suloiset! Onkohan miun samisteltava meidän lapset pandoilla, niitä odottaisi tuolla kaapissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Panda on niin herttainen. En itse vain tykästynyt siihen sijoitteluun, miten nämä isot Pandat ovat kankaalla. Tällä tavalla yksittäisenä ne näyttävät kivemmalta pienessä vaatteessa. Vielä riittää Pandoja leikattavaksi :D

   Poista