27. helmikuuta 2016

PIKKUPOJAN VALEFARKUT


Pienemmän poikasen vaatekaapista uupuu housuja, jotka olisivat siistimpiä, kuin college- ja velourhousut, mutta rennompia päällä, kuin farkut ja muut joustamattomat puuvillahousut. Kaupasta olen aiemmin ostanut muutamat kivat "farkut" jerseystä. Nyt päätin tehdä itse, kun kangaskaapista löytyi vielä pieni pala Noshin harmaata farkkucollegea.Oikaisin oikein kunnolla näiden kanssa: valetaskut edessä, valesepalus, valeleikkaus takana. Kaavakin on sivusaumaton, joten sisäsaumojen tikkaukset on ommeltu housut mytyssä.

Kaavana käytin "Playful Kitty" (Ottobre 4/2014) ja pari kokoa pienempänä, mitä normaalisti vaatteet tällä hetkellä ovat.


Koko 98

Takaa istuvuus ei ole ihan paras mahdollinen; haarasauma vetää. Taskutkin tulivat vähän liian alas, vaikka mittasin niiden sijainnin. Kuka niitä enää purkaa? Korjataan ne sitten seuraaviin.
4 kommenttia:

 1. Hienot "farkut" upeine tikkauksineen! Ihmettelen oikeastaan, miten paljon oikeita pillifarkkuja on myynnissä kaupoissa ihan pienimmillekin lapsille..jotenkin kuvittelisin niiden tuntuvan epämukaville ainakin arkivaatteena leikkiessä..siksipä meidän pojan vaatekaappiin ei sellaisia ole ilmestynyt, nämä valefarkut on paljon kivempia ja mukavan tuntuisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinpä. Kyllä pienen lapsen vaate saa joustaa, niin on mukava temmeltää.

   Poista
 2. Tosi hienot housut! Minäkin tykkään arkikäytössä näistä valefarkuista lapsella enemmän kuin oikeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mukavuus ja liikkuvuus on tärkeää lasten vaatteissa.

   Poista