20. toukokuuta 2016

VERSKAPUVUT


Onko se verkka vai verska? Mulle se on verska. Liekö sitten murresana. Näitä pukuja voisi olla 10 kappaletta, ellen olisi ommellessa purkanut niin paljoa, mitä purkasin. Aikaa kului siis kiitettävästi näiden parissa. Ihan jo senkin takia, että nakkasin ne monesti nurkkaan odottelemaan parempia hetkiä. Koko 104/110

Mikä siinä nyt sitten niin haasteellista oli, niin ihan ensimmäiseksi tereet. Kuten näette, niitä ei ole. Heti tuli paljon helpompaa (ja tylsemmän näköistä). Niiden oli tarkoitus jatkaa vetskarin värimaailmaa, jotta kokonaisuus näyttäisi yhtenevältä. Nooooh, anti olla.

Sen jälkeen pohdin ompelujärjestystä, jotta saisin saumoja piilotettua ja sisäpuolen huolitellun näköiseksi. Jos vähänkin väsyttää ja kello on puolessa yössä, niin tällaisia asioita ei kannata lähteä pohtimaan, ei ainakaan ompelemaan. Minäpä ompelin ja purin ja ompelin ja purin. Ihan omiani sähläsin muutenkin. 


Verskakangas on Jättiksestä. Materiaalina ei ehkä ihan lemppari, mutta käytännöllisyys meni nyt kauneuden edelle; ei tartu kaikki hiekka ja tuntuu mukavalta päällä.

 Housujen kaava oma. Takeissa käytetty pohjana Totem Owl -paitakaavaa (Ottobre 1/2014).


 
 Koko 98

7 kommenttia:

 1. Tosi siistiä jälkeä loppujen lopuksi kuitenkin, kivat puvut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nämä ovat osoittautuneet oikein hyviksi käytössä. Onneksi tuli tehtyä!

   Poista
 2. Makeet! Ei tarvitse tereitä, yksinkertainen on kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt kun on päässyt yli siitä alkuperäissuunnitelmasta, niin kyllä nämä näyttävät ihan kivalta myös ilman tereitä.

   Poista
 3. Meillä puhutaan verkkapuvuista :). Huiman siistiä jälkeä! Kannatti purkaa ja ommella uudestaan :). Vaikka se onkin äärettömän ärsyttävää puuhaa, se purkaminen meinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tekovaiheessa kaikki virheet pistää hirveästi silmään ja ratkoja viuhuu :D Ei näistä täydelliset tulleet, mutta nyt kun ovat päässeet käyttöön, niin ei enää pikkuvirheetkään häiritse.

   Poista
 4. Meillä kutsutaan verkkapuvuiksi:) Tosi siisti ja hieno puku! Teret sopiskin varmasti tosi kivasti, ompelet sitten vaikka seuraavaan pukuun:)

  VastaaPoista